דרושים (4 סועדים)

לסלט:

חבילת אצות היזיקי
חצי קילו נבטי חמנייה
בצל סגול
כוס פירות יער של העונה

לרוטב:
כף טחינה גולמית
כפית רוטב מיסו
כף שמן שומשום
כף רוטב סויה
מיץ מלימון
כף מירין

אופן ההכנה:
משרים את האצות במים קרים לרבע שעה, שוטפים היטב
שוטפים היטב את נבטי החמנייה רצוי שיהיו טריים ככל שניתן
מכניסים לצלחת ההגשה המיועדת את האצות ונבטי החמניה ופירות היער
מכינים את הרוטב בכלי מתאים בכדי שאפשר יהיה לשקשק אותו, ויוצקים מעל הסלט סמוך להגשה.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"