מאוסף המתכונים המסורתיים שלימדה אותי השפית הקוראנית Ko Bongo Jo

דרושים ( 20 גלילות):
10 פטריות שיטאקה טריות
10 פטריות שימג’י
3 גזרים
3 פלפלים ירוקים
צנון לבן ארוך
2 כפות שמן זית
כפית מלח
כפית פלפל
כף שמן שומשום

המצרכים לגלילות:
כפית מלח,
מים לפי הצורך
2 כוסות קמח

אופן ההכנה:
מוצאים לפטריות השיטאקה את הרגל , וקוצצים לפסים דקים.
מפרקים לפסים דקים את פטריות השימג’י בידיים ומאדים  כל פטרייה לחוד במחבת עם כף שמן זית ל 5 דקות.
מניחים בקערות נפרדות ומתבלים עם מלח פלפל ושמן שומשום.
מגררים את הגזר והצנון לחוטים עבים.

הכנת הגלילה:
מניחים בקערה את הקמח ו – 2 כוסות מים ומלח  לקבלת בלילה סמיכה .
במחבת ברזל או טפלון מחומם היטב ומשומן, יוצקים מהבלילה ויוצרים עיגולים בקוטר של 5 ס”מ .
מחממים למשך 2-3 דקות והופכים צד, הגלילה צריכה להישאר בהירה ולא חרוכה.

הגשה:
מניחים בצלחת הגשה כל מוצר לחוד ובמרכז את הגלילות .
מניחים במרכז הגלילה חופן מכל מוצר מגלגלים ובתאבון.