הישר מסדנת הטאפאסים שלנו…

דרושים לגביע של חצי קילו:

חצי קילו קאשיו (לא חובה)
רבע פלפל צ’ילי
3 פלפלים קלויים ללא קליפה
3 שיני שום
כפית פלפל שחור
כפית מלח ים אטלנטי אפור גס לח
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון
חצי כוס מים

אופן ההכנה:
משרים את הקאשיו במים למשך 5 שעות.
קולים את הפלפלים בתנור או מעל רשת עד שמשחימים מכל הצדדים. מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון וסוגרים את הפתח למשך רבע שעה.
מסירים את קליפת הפלפלים.
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון (מג’ימיקס) או בלנדר חזק וטוחנים לקבלת מרקם חלק.