המתכון המקורי נכתב על ידי פנינה בר סלע

דרושים (10 סועדים):
10 בננות רכות,
2 כפיות אבקת קקאו 100%,
2 כפות סילן,
כף שמן קוקוס,
2 כוסות חלב סויה,
חצי לימון סחוט,
3 כפות טחינה גולמית משומשום מונבט,
רבע כוס אגוזי פקאן,

אופן ההכנה:
לאחד את החומרים במעבד מזון עד לקבלת מירקם אחיד,
מעבירים לכלי, אפשר להוסיף אגוזים קצוצים וצימוקים, לערבב בכף ,
להקפיא בתבניות קרח  או בתבניות סיליקון,
בהגשה ניתן לקשט עם סילאן.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"