לאוהבי הקפה ושוחרי הבריאות, התשובה לקפה ללא חלב, תודה  לתמר היפה מצ'נדרה יוגה שלימדה אותי לחבר בין השניים.

דרושים:
כלי בישול לקפה
2 כפות קפה אספרסו משובח רצוי אורגני
כף דבש אורגני
2 כפות שקדיה-ממרח שקדים
8 קוביות קרח
כוס מים קרים
כוס מים חמים להכנת המקיאטו

ההכנה:
מבשלים את הקפה בכלי לבישול קפה אספרסו או למי שיש מכונה –  להכין שוט אספרסו.
מעבירים לבלנדר שיכול לכתוש קרח, מוסיפים את כל המוצרים הנוספים וטוחנים לקבלת ברד.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"