להיט מסדנאות הקיץ של זהר ושלי, שילוב מושלם בין הרעננות והקרירות של המלפפונים עם הקרמיות החלקה והנימוחה של השקדים!

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
כוס שקדים מושרים
4 ענפי סלרי
אצבע ג'ינגר
2 שיני שום
כפית צ'ילי בשמן
4 מלפפון
לימון
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את השקדים לאחר השריה של 12 שעות יחד עם חצי כוס מים, שום ותבלינים עד לקבלת קרם קטיפתי.
מכניסים לג'וסר – מכונת מיצים, את יתר המוצרים:מלפפון, סלרי, מיץ לימון וסוחטים למיץ צלול.
מערבבים יחד  את קרם השקדים עם מיץ המלפפון ומגישים.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"