דרושים (ל 10 סועדים):
250 גרם שעועית לבנה
2 כוסות עגבניות שרי
4 פראסות
4 גזרים
2 פלפלים אדומים
2 קישואים
2 תפוחי אדמה
2 שורש פטרוזליה
שורש סלרי
סלרי אמריקאי
5 שיני שום
צרור אורגנו
צרור בזיליקום
כף פפריקה מתוקה
2 כפות מלח גס אטלנטי
כף שמן זית
3 או 4  ליטר מים

אופן ההכנה:
משרים ל – 8 שעות את השעועית ולאחר מכן שוטפים,  רצוי להנביט –  לא חובה
קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות
מאדים תחילה את הסלרי בסיר המרק יחד עם שמן הזית, הפראסה והשום הקצוץ
לאחר מכן מוסיפים את יתר הירקות והתבלינים
מאדים לכמה דקות מוסיפים את המים מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים על אש קטנה

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"