דרושים ( 4 סועדים):
גזר
לפת
כרובית
2 כוסות עלי תרד
2 כוסות עלי אורוגולה
חצי כוס נבטי ברוקולי
חצי כוס נבטי מונג-מאש
חצי כוס נבטי עדשים

לרוטב:
שן שום כתושה
מיץ מלימון סחוט
מיץ מתפוז סחוט
כף שמן זית
כפית מלח גס אפור
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
יש להנביט למשך מספר ימים את  שעועית מאש,והעדשים.

הוראות הנבטה:
משרים את הקטניות במים למשך שמונה שעות, שוטפים היטב.
מעבירים לשקית הנבטה או מסננת או כל כלי הנבטה שיש בנמצא.
מעבירים במים בכל מספר שעות לשמירה על לחות הקיטניה, לאחר יומיים הנבט יבצבץ וראוי למאכל.

משרים במים רגילים את כל הירוקים למשך רבע שעה, מסננים וקוצצים.
מגרדים במג'מיקס את הלפת.
חותכים גזר לגפרורים עבים.
את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים.

מערבבים בקערת הגשה את כל מרכיבי הסלט.
מנערים היטב בשייקר את כל רכיבי הרוטב ויוצקים מעל הסלט לפני ההגשה.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"