דרושים לכמות של 6 סועדים:
1 כוס אפונת שלג
רבע כוס שעועית סגולה מדיני נאות הכיכר
חבילת אספרגוס
רבע כוס כוסברה
רבע כרוב אדום
כרובית קטנה
1 זוקיני
1 גזר
רבע כוס חמוציות

לרוטב:
2 כפות טחינה גולמית מונבטת
לימון
5 עגבניות שרי
חצי אבוקדו בשל
חצי כוס מים
כפית מלח גס אטלנטי

אופן ההכנה:
מנקים את כל הירקות, את אפונת השלג והשעועית הסגולה קוצצים לרצועות דקיקות.
את יתר הירקות מכניסים בכל פעם בנפרד למעבד מזון לקיצוץ גס.
מכניסים את מצרכי הרוטב למעבד המזון לקבלת רוטב אחיד ויוצקים מעל הסלט.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"