סלט שהוא חגיגה לכולם, לנשים במיוחד, ולנשים בגיל המעבר, במיוחד!קבלו מתכון מתוך סדנת "קיסרית האש"

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:

אבוקדו
חבילת גרגיר
4 זיתי קלמנטה
מנגו קשה או גזר
רבע כוס אצות ארמה
5 עלי נענע
כף ג'ינג'ר טרי מגורר
כף שמן זית
לימון ליים

אופן ההכנה:
שוטפים את כל הירקות,
מסירים את קליפת האבוקדו וחותכים לקוביות.
משרים את האצות במים פושרים לרבע שעה, שוטפים היטב ומייבשים במסננת.
מקלפים בקולפן ג'וליאן את המנגו או הגזר לרצועות דקיקות ,קוצצים את עלי הנענע והגרגיר .
סוחטים את הלימון ומערבבים יחד עם שמן הזית ומוסיפים יחד עם התבלינים,מערבבים ומגישים

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"