דרושים:
2 כוסות אגוזי מלך
150 גרם חמאה
4 כפות סירופ מייפל אורגני או סירופ אגבה
3 תפוחי עץ
כוס ריבת פירות יער
2 כפיות קינמון
תבנית פאי

אופן ההכנה:
טוחנים את האגוזים, מערבבים יחד עם 100 גרם חמאה רכה
קולפים את קליפת התפוחים ופורסים לחצאי עיגול
מניחים במחבת יחד עם 50 גרם חמאה ומאדים למשך מספר דקות
מוסיפים את סירופ המייפל והקינמון מערבבים בעדינות וממשיכים לאדות עד שהנוזלים מתאדים
מסדרים את בסיס  האגוזים בתבנית הפאי, ואופים למשך 10 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
מוציאים את התבנית הפאי ומניחים את הריבה, ועליה מסדרים את התפוחים וממשיכים לאפות לעוד עשר דקות.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"