דרושים (6 סועדים):
24 פטריות שומפניון גדולות
150 גרם גבינת פטה צאן רכה
150 גבינה מגוררת צאן
כוס אגוזים טחונים

אופן ההכנה:
לפי מסורת מיטיבי הבשלנים יש גרסה התומכת בעניין ניקוי הפטריות  הנעשה באמצעות מגבת נייר בלבד, ללא צורך בשטיפתן במים.וזאת עלמנת לא לפגום במראה הטבעי של הפטרייה.
עדין לא יגרם לפטרייה שום נזק גם עם הנכם מרגישים ששטיפת הפטריות יותר יאה עבורכם.

לאחר שניקינו בדרך המקובלת עבורנו את הפטריי , יש לנתק את הרגל שלה מהבסיס כך שיישאר מקום נוח למילוי הפטרייה
מערבבים את האגוזים עם הגבינה הרכה וממלאים את בטן הפטרייה במילוי
לאחר מכן מניחים בתבנית אפיה ומניחים מעל כל פטריה חופן גבינה מגוררת
מחממים תנור אפיה לחום של 180 מעלות ואופים למשך 20 דקות
זהירות ממכר!!!

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"