לחג הזה לא צריך להיות "אחרי החגים" לפחות בכל מה שקשור לתזונה. אפשר ורצוי להגיע אליו נקיים ורעננים מבפנים, ואפשר לעבור אותו בלי תחושת כובד, לאות, עייפות או כאב בטן.
מה יש לאכול? המון! הגוון השולט: ירוק לגווניו. השיטה: מבושל בקלילות ופחות זמן ככל שנתקדם לקראת הקיץ.
הנה כמה מתכונים ברוח העונה, להמרצת ההתחדשות בכלל ולרענון שולחן הסדר בפרט  (יש כאלה שישמחו לשמח את הבשר בתוספות האלה, ויש כאלה שבשבילם התוספת היא העיקר עצמו).

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"