דרושים:
100 גרם פשתן
100 גרם גרעיני חמנייה
100 גרם גרעיני דלעת
100 גרם שומשום מלא
100 גרם אגוזים
1 פלפל צ'ילי טרי
רבע כוס עגבניות מיובשות
כפית מלח גס אטלנטי
כפית כמון
כף שמן זית

 אופן ההכנה:
משרים במים את  כל הזירעונים למשך שעתיים
סוחטים היטב  וטוחנים במג'ימיקס יחד עם יתר החומרים למשך כמה דקות

הנחיות ל –  Dehydrator
מרפדים את דפי הטפלקס בשכבות דקות של ממחה הזירעונים
מייבשים בתנור דהדראיטור בחום של 40 מעלות למשך 24 שעות

הנחיות לתנור רגיל:
מחממים את התנור לחום של 150 מעלות
מרפדים תבנית בנייר אפיה ובעזרת לקקן מורחים את נייר האפייה בשכבה דקה של העיסה
אופים בתנור למשך  30 דקות, מוציאים את  התבנית מהתנור ובעזרת סכין יוצרים חיתוכים של קוביות
מחזירים לתנור לעוד  15 דקות, הופכים את הקרקרים לצד השני ושוב אופים ל15 דקות נוספות

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"