השייק שהגשנו בסדנת "שקט מרפא" של ענת צחור, מואה במדבר, דצמבר 2012

המצרכים לכמות של 2 ליטר משקה

10 תות שדה
קלמנטינה
2 גבעולי סלרית
תפוח עץ ירוק
4 עלי חסה
כפית סירופ מייפל אורגנ
יכפית אבקת קקאו אורגני
10 כדורי כלורלה
3 כוסות מים

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את כל הירקות והפירות,
מסירים את קליפת הקלמנטינה,
מכניסים את  המצרכים לבלנדר חזק עד לקבלת מרקם סמיך וקטיפתי

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"