המצרכים הדרושים לכמות של 6 סועדים:
חצי ק' דלעת
בצל
6 פרסות
5 שיני שום
כוס עדשים כתומים או צהובים
אצבע ג'ינג'ר
כף כמון
חצי כף קארי
כפית קימל
כפית פלפל שחור
חצי כוס כוסברה שטופה
כף שמן זית
3 ליטר מים
זעתר
לימון

אופן ההכנה:
מנקים את הדלעת, חותכים לקוביות.
קוצצים את הבצל, פרסה, מניחים בסיר המרק יחד עם כף שמן זית.
מאדים עד שמזהיב, מוסיפים את התבלינים, מאדים לדקה שתיים ומוסיפים את הירקות, מים.
שוטפים היטב את העדשים ומוסיפים למרק.
מבשלים עד רתיחה על אש גבוהה, מנמיכים וממשיכים לבשל למשך שעה.
לפני ההגשה מעבירים בבלנדר מוט הידני או בכל מכשיר מתאים לריסוק המרק.
בהגשה ניתן לזרוע טיפת שמן זית, טיפת מיץ לימון, קורט זעתר.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"