המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
בצל
3 שיני שום
2 כוסות שקד לבן' אגוזי מלך, פקאן, צנובר, גרעיני דלעת
חצי כוס צימוקים
חצי כוס מישמיש
כוס שזיפים ללא גלעין
חצי כוס מייפל
כף ג'ינגר מגורר
2 כפות שמן זית
כפית קינמון
2 הל
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית פלפל גרוס עבה
כפית מלח גס אטלנטי
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
להשרות במים רותחים את הפרות היבשים לעשר דקות קוצצים לחצאי עיגול את הבצל, מוסיפים לסיר עם שמן זית ושיני שום שלמות, מאדים עד להזהבה. מוסיפים את האגוזים והזרעונים ומקפיצים לעוד עשר דקות. מוסיפים את התבלינים ופרות היבשים מערבבים לעוד חמש דקות. מוסיפים מים ומבשלים עד רתיחה , מעבירים לחום נמוך לעוד כחצי שעה. בזמן הזה ניתן להכין את האורז אני בחרתי באורז אדום וזעפרן.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"