הנה העוגה המושלמת לראש השנה ובכלל…….
עוגת התפוחים שלי ללא אפיה
המצרכים הדרושים:
2 כוסות אגוזי מלך
7 תמר מג'הול
4 כפות סירופ מייפל אורגני
רבע כוס  שמן קוקוס
3 תפוחי עץ
כוס ריבת פרות יער ללא סוכר
2 כפיות קינמון
תבנית פאי 26 קוטר
אופן ההכנה:
טוחנים את האגוזים במעבד מזון ומערבבים יחד עם 7 תמרים ללא גלעין וכף שמן קוקוס.
מהדקים את הבצק שנוצר בתבנית הפאי מצננים במקרר לחצי שע .
קולפים את קליפת התפוחים ופורסים לחצאי עיגול, מניחים במחבט יחד עם  3 כפות שמן קוקוס ומאדים למשך מספר דקות, מוסיפים את סירופ המייפל והקינמון מערבבים בעדינות וממשיכים לאדות עד שהנוזלים מתאדים.
מניחים מעל בצק האגוזים  את הריבה, ועליה מסדרים את התפוחים ושומרים בקירור למשך שעה . ניתן להגיש עם כדור גלידה טבעונית בטעם וניל.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"