דוסה אורז ועדשים כתומים
אפשרות נוספת: דוסה כוסמת ירוקה

המצרכים הדרושים לכמות של 10 דוסות:
כוס  עדשים כתומות
כוס אורז בסמטי לבן
כף כורכום
כף מלח גס אטלנטי
2 ליטר מים
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

להשרות לחוד ל 12 שעות את האורז והעדשים.
לערבב  ולטחון בבלנדר  יחד עם כל התבלינים, לקבלת בלילה כמו מירקם של טחינה, להעביר למקרר לעוד 5 שעות.
במחבת פנקייק לצקת עם מצקת' להניח בסיבובים במחבת לוהט ללא שמן ולטגן חמש דקות לכל צד,
עם מרית בעדינות ובנחת לבחון שהצדדים מתרוממים בקלות ואז להפוך לצד שני.

אפשרויות הגשה:
למרוח בדוסה
טחינה ירוקה
קונצרט פטריות עם שווארמה טופו
חריף אש
עלים ירוקים
תבשיל תפוחי אדמה הודי
לגלגל ולאכול… זהירות ממכר

מאמרים נוספים