לפרטים נוספים

Zen Around the Table
Sunday Lunch

20.10.2024

ZEN MISKAS, Neries 19, Ciobiskis, Lithuania

לפרטים נוספים

Zen Around the Table

26.10.2024

Berlin (Kwan Um School of Zen), Germany

לפרטים נוספיםSOLD OUT
סתיו - אלמנט המתכת
1.11.24/8.11.24
שיעור בסימן אוכל הודי
לפרטים נוספים

אביטל סבג ואייל שפרינגר

11.00-15.00 | 29.11.2024

במפגש בישול ולמידה מיוחד
ומשותף בגג בשוק היווני

לפרטים נוספים

עם אליה רש ואביטל סבג

6.12.24 | 10.00-15.00

סמינר ללימוד הכנת
טופו אורגני ביתי

לפרטים נוספיםחורף - אלמנט המים
20.12.24 / 17.1.25
שיעור בנושא פטריות
לפרטים נוספים

ניקוי והתחדשות נשית

בהנחיית אביטל סבג ותמרה צוברי

נאות סמדר | 20-22.3.2025

שלושה ימים של מסע נשי במדבר

לפרטים נוספים

קורס זן במטבח

20-24.6.25

במרכז זן בוריסה, קטלוניה בספרד

אביטל סבג

 "האוכל הוא המרפא" (היפוקרטס)

אני רוצה לתת לכם כאן את הזדמנות להציץ אל עולם התזונה הבריאה, להבין את המשמעות של תזונה ממקום מודע, להתחבר למושגים ולתכנים הקשורים לנושא להתנסות במתכונים טעימים וקלים להכנה ואם תרצו – להתעורר לשינוי בחייכם!

אני מאמינה שכל אחד מאיתנו מזמן לעצמו את מסע החיים שאותו הוא עובר ויש לנו את היכולת לבחור מהו התפקיד שאנחנו רוצים לקחת בסרט המדהים הנקרא "החיים שלנו". יש מי שרוצה להיות הבימאי ששולט בעניינים, יש מי שמתאים לו לתכנן ולכתוב את התסריט, יש כאלו הרוצים להיות במרכז כשחקנים ראשיים ואחרים שיעדיפו דווקא לפעול בשקט מאחורי הקלעים.

ההתעוררות לשינוי היא המקום שקורא לנו לעבור ממימד הידע למימד העשייה. כלומר – להפשיל שרוולים וליישם. לכל אחד מאיתנו ישנם צרכים ורצונות אחרים והעיקרון הראשון והחשוב ביותר הוא להתחבר למה שמתאים לנו ועושה לנו טוב – בכל תחום בחיים וגם בתזונה. אז היו קשובים לטבע, לשמיים, לאימא אדמה ולעונות השנה. הם מזינים אותנו פיזית, רוחנית ונפשית ויחד עם השינויים שחלים בהם, על ציר הזמן, משתנה גם המזון שהם מעניקים לנו.





      צרו איתנו קשר