לפרטים נוספים

ריטריט "זן מסביב לשולחן"
בליטווניה (ליטא)
במרכז הזן - Zen Forest

13-16.8.2026

ZEN MISKAS, Neries 19, Ciobiskis, Lithuania

פטריות מרפא אצלי בצלחת
עם השפית אביטל סבג

לפרטים נוספיםקיץ מאוחר - אלמנט האדמה
28.8.26
לפרטים נוספים

ניקוי מיצים, יוגה וזן

6-8.9.2026

מנזר האחיות מציון, עין כרם
עם אביטל סבג

לפרטים נוספיםסתיו - אלמנט המתכת
16.10.26
פטריות מרפא אצלי בצלחת
לפרטים נוספיםחורף - אלמנט המים
4.12.26
פטריות מרפא אצלי בצלחת

אביטל סבג

 "האוכל הוא המרפא" (היפוקרטס)

אני רוצה לתת לכם כאן את הזדמנות להציץ אל עולם התזונה הבריאה, להבין את המשמעות של תזונה ממקום מודע, להתחבר למושגים ולתכנים הקשורים לנושא להתנסות במתכונים טעימים וקלים להכנה ואם תרצו – להתעורר לשינוי בחייכם!

אני מאמינה שכל אחד מאיתנו מזמן לעצמו את מסע החיים שאותו הוא עובר ויש לנו את היכולת לבחור מהו התפקיד שאנחנו רוצים לקחת בסרט המדהים הנקרא "החיים שלנו". יש מי שרוצה להיות הבימאי ששולט בעניינים, יש מי שמתאים לו לתכנן ולכתוב את התסריט, יש כאלו הרוצים להיות במרכז כשחקנים ראשיים ואחרים שיעדיפו דווקא לפעול בשקט מאחורי הקלעים.

ההתעוררות לשינוי היא המקום שקורא לנו לעבור ממימד הידע למימד העשייה. כלומר – להפשיל שרוולים וליישם. לכל אחד מאיתנו ישנם צרכים ורצונות אחרים והעיקרון הראשון והחשוב ביותר הוא להתחבר למה שמתאים לנו ועושה לנו טוב – בכל תחום בחיים וגם בתזונה. אז היו קשובים לטבע, לשמיים, לאימא אדמה ולעונות השנה. הם מזינים אותנו פיזית, רוחנית ונפשית ויחד עם השינויים שחלים בהם, על ציר הזמן, משתנה גם המזון שהם מעניקים לנו.






      צרו איתנו קשר