המצרכים הדרושים לכמות של קילו גלידה:
חצי קילו תותים
כף שמן קוקוס
חצי קילו קאשיו מושרה ל 12 שעות
כוס פיסטוקים
כוס שקדים מושרים ל 12 שעות
כוס נענע שטופה
2 כוסות קרח
גרידת לימון
כף ג'ינג'ר מגורר

אופן ההכנה:
חשוב להצטייד בבלנדר מקצועי שמסוגל לטחון קרח!!

מעבירים את כל החומרים בבלנדר לקבלת ממרח גס ולא חלק, מקפיאים למשך שעתיים.

אפשר כמובן לגוון עם כל פרי אחר.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"