דרושים:
500 גרם עדשים שחורים קטנים
6 שיני שום
עגבניה
אצבע גי'נג'ר
כפית כמון
כפית פלפל
2 כפיות קארי
כפית מלח  גס
כף שמן זית
סיר מרק
מים מעל גובה המצרכים כ 4 ליטר

אופן ההכנה:
משרים את העדשים לילה קודם
מגרדים את העגבניה, שום, גי'נג'ר – מטגנים קלות בסיר המרק יחד עם כף שמן זית
מוסיפים את העדשים, התבלינים והמים ומבשלים לפחות למשך שעתיים על להבה נמוכה לאחר הרתיחה
ניתן לגרוס את המרק  לאוהבים מרקים בעלי טקסטורה חלקה.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"