פחות מ 10 דקות ויש סלט סתווי, טרי ורענן. בשביל סלט תמיד יש זמן!
המתכון בלינק.

דרושים לכמות של 4 סועדים:
5 פטריות שמפניון
2 צנוניות
כוס נבטי חמנייה
כוס נבטי מאש
חבילת טופו
מלפפון
פלפל אדום
צ'ילי קטן, טרי בגודל רבע אצבע או רבע כפית שמן צ'ילי
רבע כוס כוסברה
לימון ליים
חצי כ חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אטלנטי
כף שמן זית

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את כל המצרכים, קוצצים את הירקות בגודל הרצוי, את פלפל הצ'ילי קוצצים דק ביותר.
חותכים את הטופו לקוביות קטנות.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"