דקה לפני שנסגר הקיץ…

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:

חצי כרוב סגול
כוס פטרוזיליה
כוס נבטי חמנייה
חצי אבוקדו (אם יש לכם מזל…כי בעונה זו הוא חסר)
גזר
50 גרם טופו אורגני
כפית פלפל שחור
1 לימון ליים
כף שמן זית
חצי כפית מלח גס אטלנטי

אופן ההכנה:

שוטפים וקוצצים קטן את הכרוב והפטרוזיליה, מגוררים את הגזר במגררת "גוליאן" לקבלת חוטי גזר, את הטופו חותכים לקוביות, מעבירים לקערה את כל המצרכים, מוסיפים את הנבטים,אבוקדו בקוביות ללא הקליפה, תבלינים , מיץ מלימון ליים ושמן הזית, מערבבים ונהנים.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"