דרושים (6 סועדים)
סיר ברזל או חרס תכולה 4 ליטר
חצי קג' ארטישוק ירושלמי
10 פטריות שיטאקי טריות "תקוע"
250 גרם טופו
4 ראשי שומר
2 בטטות
2 בצלים
2 ראשי סלרי
ראש שום  בשלמותו
פלפל צ'ילי טרי
כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אטלנטי
כף  קארי
כף פפריקה
2 כפות רוטב סויה לימה

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את כל הירקות, חותכים לקוביות בינוניות
חותכים את הטופו לקוביות משרים ברוטב הסויה למשך חצי שעה
מכניסים לקדירת ברזל או לקדירה מחרס, מערבבים את התבלינים עם חצי ליטר מים רותחים ויוצקים לתוך הקדירה  מערבבים את הירקות ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות , למשך שעה ורבע.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"