דרושים:
500 גרם חומוס קטן אורגני
חב' פטרוזיליה
בצל גדול
6 שיני שום
2 עגבניות אורגניות טריות
כפית פלפל שחור גרוס עבה
כפית כרכום
כפית וחצי כמון
כף מלח ים
2 פלפלים טריים חריפים

אופן ההכנה:
משרים את החומוס למשך הלילה
מבשלים בסיר לחץ למשך חצי שעה עם כמות של מים העוברת את החומוס
מקפיצים בצל בסיר עם כף שמן זית עד שמשחים
מוסיפים את העגבניות והתבלינים, ממשיכים לבשל למשך 5 דקות
מוסיפים את החומוס עם המים בהם בישלנו קודם את החומוס בסיר הלחץ
מוסיפים פטרוזיליה ומביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה
מבשלים בלהבה נמוכה  למשך שלוש שעות עם מכסה לא סגור לגמרי, עד שכל הנוזלים התאדו

הגשה:
מגישים על מצע של אורז מלא/ קוסקוס מלא/ בורגול מבושל/ גריסי פנינה

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"