המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
כוס בורגול גס או קינואה
2 כוסות אורוגולה
4 ענפי סלרי
2 כוסות פטרוזליה
2 לימון
1 לימון ליים
כוס גוג'י ברי
חצי כוס נענע
רבע כוס שמן זית
כפית מלח גס אטלנטי

אופן ההכנה:
משרים את הבורגול למשך שעה במים רגילים, שוטפים היטב ומייבשים.
שוטפים את כל הירוקים וקוצצים ,מסירים את קליפת לימון ליים וקוצצים, מערבבים עם יתר המצרכים מתבלים ומגישים.

כדאי לדעת:
גו'גי בריס הינו פרי טרופי, הוא ידוע כפרי בעל נוכחות נוגדי חמצון גבוה! מחזקת את מערכת החיסון ,מגן על הכבד ומשפר את מחזור הדם, מכיל 18 חומצות אמינו, עשיר בוויטמינים כולל ברזל.
טעמו חמצמץ וצבעו האדום מוסיפים טעם ומראה למנה.

בתיאבון!

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"