המצרכים הדרושים להכנה של עוגה בתבנית בקוטר 24 אינץ:
3 כוסות אגוזי מלך
2 כוסות אגוזי מלך
10 תמרים ללא גלעין
כף שמן קוקוס
3 כפות סירופ מייפל
חצי כוס חמאת בוטנים איכותית
שתי כוסות קאשיו מושרה ל 12 שעות
כוס מים
מיץ מלימון
כפית וניל
2 תפוזי דם
כוס פירות יער של העונה או קפוא
אופן ההכנה:
טוחנים גס במעבד מזון את האגוזים יחד עם התמרים ושמן הקוקוס .
מרפדים את תחתית התבנית לשכבה אחידה בעובי של 3 ס"מ.
מרפדים בשבכת חמאת בוטנים
סוחטים את הלימון ומגרדים את הקליפה שלו.
מכניסים את הקאשיו יחד עם המים,לימון, וניל,גרידת וניל, סירופ מייפל לבלנדר רצוי ויטאמיקס שטוחן לקרם חלק.
מצפים מעל חמאת הבוטנים עם הקרם וניל ומעל מקשטים בחתיכות פרי עונה יחד עם פרוסות תפוז דם ללא קליפה
מכניסים למקרר למשך 5 שעות מכוסה בניילון בלי שנוגע בעוגה עצמה. לפני ההגשה להפשיר כחצי שעה לפני שפורסים.