AFRICAN SPRING UNIQUE CULINARY EXPERIENCE FOODS & STORY
Dear Friends and/or such to become our friends after joining
Such an exciting experience;)) | 15.10.19
Such an exciting experience;)) | 15.10.19
איפה ומתי?
תאריך: October 15th
שעות: 12.00-15.00
מיקום: LOCATION upon request
מחיר: Price of participation:6,000 Kenyan shilling for a couple
We are delighted to invite the culinary researcher and a vegan chef, food anthropologist & a Chinese medicine expert as well as a Neutropat, Avital Sebbag, who has written the book
“5 seasons in the kitchen“,
For the African Spring Unique experience foods will be made for us by Ms Sebbag linked to the Chinese medicine as the Wood element & the Sour taste
The philosophy and the story Escorting the scrumptious served Variety of foods Will be told to us while we enjoy.
Avital Sebbag author of the bestselling book
“five seasons in the kitchen
Zen inspired vegan cooking”
The book in English or Hebrew
Will be available for purchase
With the Author’s signature..
Hosted at the Ashrov’S KAREN
October 15th | 12:00-15:00
LOCATION upon request.
Price of participation:
6,000 Kenyan shilling for a couple.
Privte event:
RSPV +254722521060
לקוחות מספרים
אתמול לאישתי מיכל ולי היה העונג להתארח במעונה המקסים של שפית הבריאות אביטל סבג.
אביטל מהווה הרבה שנים מקור להשראה עבורי כידעונית בתחומי הרפואה המשלימה והבישול הבריא.
אתמול התארחנו שוב במעונה ונפעמנו מארוחה אסתטית צבעונית מלאה בריחות וטעמים נפלאים מוגשת על ידי צוות מקסים וחם ומלווה בהסברים על המנות ואופן הכנתן אשר סיפקה בנדיבות השפית אביטל סבג.
האורחים האחרים היו מרצים מכל העולם בתחום הרפואה הסינית שנעמו לי מאוד ובדומה לנו לא הפסיקו לשבח את המנות היין האיכותי וכמובן הקינוחים המפנקים.
לסיכום… לא יאומן שחוויה קולינרית כזו היא גם בריאה.
תודה לשפית אביטל סבג ולצוות המופלא שמלווה אותה.
שפית של אוכל טבעוני בריא ומדהים. כתבה ספר במטבח הטבעוני לפי עונות השנה סדנאות ארועים יוצאי דופן. ממליצה בחום.
אוכל טעים טעים ובריא! מומלץ