המלצות

סדנאות ואירועים | הספר | חופשות בריאות

אתמול לאישתי מיכל ולי היה העונג להתארח במעונה המקסים של שפית הבריאות אביטל סבג.
אביטל מהווה הרבה שנים מקור להשראה עבורי כידעונית בתחומי הרפואה המשלימה והבישול הבריא.
אתמול התארחנו שוב במעונה ונפעמנו מארוחה אסתטית צבעונית מלאה בריחות וטעמים נפלאים מוגשת על ידי צוות מקסים וחם ומלווה בהסברים על המנות ואופן הכנתן אשר סיפקה בנדיבות השפית אביטל סבג.
האורחים האחרים היו מרצים מכל העולם בתחום הרפואה הסינית שנעמו לי מאוד ובדומה לנו לא הפסיקו לשבח את המנות היין האיכותי וכמובן הקינוחים המפנקים.
לסיכום… לא יאומן שחוויה קולינרית כזו היא גם בריאה.
תודה לשפית אביטל סבג ולצוות המופלא שמלווה אותה.

צביקה מרגונינסקי

שפית של אוכל טבעוני בריא ומדהים. כתבה ספר במטבח הטבעוני לפי עונות השנה סדנאות ארועים יוצאי דופן. ממליצה בחום.

מעיין - רגע לנשימה
עידית מרשק

שלום 🙂 שמי לנה. לפני תקופה בן זוגי קנה לי את הספר שלך, בלי לפתוח ובלי לדפדף, כי הוא טבעוני והכריכה נראתה יפה. חוץ מהעובדה שהוא מקסים (!!) הוא עזר לי לעשות שינוי בחיים בצורה לא צפויה. אי שם בין המתכונים והצילומים היפיפיים יש תמונה שלך עומדת בתוך גן עדן ירוק מלא בעלי מאכל ועצי פרי. דווקא התמונה הזו גרמה לי להרים את עצמי ולעבור דירה. עזבתי את הדרום החולי והצהוב ועברתי לגן עדן בין שדות ופרדסים. כמובן שבגינה יש חלקה קטנה שעתידה להיות ערוגות ערוגות של כל טוב. תודה! 🙂

לנה

תודה לך על הספר הנפלא הזה! שמי לין ואני בת 24 ולאורך השנים האחרונות נפתחתי לעולם בריא יותר של מזון אמיתי וטבעי,חיבור לגוף דרך היוגה והמדיטציה וכל עת חיפשתי מתכונים שיחברו בין אוכל טרי מזין מלא וכעת גם טבעוני לטעם מופלא כדי להצליח להתמיד בכך. האינטרנט מלא במתכונים ובידע אך אני מהאנשים שאוהבים כשהכל מחובר לספר, עם הגיון מאחורי המרכיבים וחיבור לחומרי גלם המתאימים לכל עונה ולא האמנתי כשראיתי את הספר שיצרת והרגשתי שזו ממש מתנה. אז היום רכשתי אותו ורציתי לומר לך תודה ומצפה כבר לנסות את המתכונים!

לין

אביטל יקרה, מה שלומך? את מלאה יוזמות מדליקות.ערב יציאתו לאור של הספר שלך נסעתי לחו”ל לחודשיים וחצי (כדי לעזור לבתי בארה”ב  שילדה פעם שנייה). איך הוא התקבל בעולם? כבר בישלתי כמה וכמה מתכונים לשמחת המשפחה. הספר מונח אצלי על שולחן העבודה וכשאני רוצה מדי פעם לנקות את הראש, אני מעלעלת בו. בני הצעיר, חייל  קרבי בסדיר, נשלח לדרום. בדרך כלל שאני עצבנית או אומללה, אני מתחילה לבשל. תיכף אפתח את ספרך היפה ואמצא בו נחמה. חיבוק

מיכל בן דוד

היי אביטל בוקר טוב! הספר שלך ניפלא עשיתי כמה מתכונים ממנו והם זכו לתגובות פנטסטיות ובעיקר שוקולד המרפא והפסטו הכי קל וניראה כמו שף את השוקולד עשיתי כבר 3 פעמים וכל פעם יותר טעים וזוכה לתשואות אדירות ותמיד יש מה לכבד ולהיות כמו מלכה אני רוצה לעשות סורבה תות ומכיוון שאין תותים באיזה פרי את ממליצה להחליפו וכמויות ??? יום ניפלא

אורנה

אביטל יקרה, זו יצירת אמנות מרהיבה, התמונות, השירים, העיצוב, השרוך, ההטבעה, הצילומים שלך, העדינות, ההקדמה של ספי, וכמובן המתכונים… מוצג אצלנו בסלון ….כל הכבוד לך על הדיוק.

ניסים אמון

הי אביטל זו איה אור לב מנומיינד, קיבלתי את הספר ורציתי להודות לך 🙂 הספר נדיב, יפייפה ועשיר, ועושה חשק להכין הכל.. אשרייך ואמן שיגיע להרבה בתים… תודה

איה

אביטל יקרה, קודם כל שיהיה לך חג שמח. עדיין לא מאוחר מידי. גיל קנה לי לחג את ספרך החדש. קראתי בעיון את כל המתכונים ושמחתי בו מאד. למרות שאני מבשלת מנוסה של אוכל טבעוני, עולם חדש של רעיונות נפתח לפני ומניסיוני, כבר מקריאה, נראה לי שמדובר במתכונים מנצחים. הספר ערוך נפלא, תצלומים נהדרים. שמחתי בו מאד ורציתי לשתף גם אותך. תודה וחג שמח

דליה

היי אביטל לקחתי זמן לעיין בספרך [ עדיין לא לבשל ] ומאד נהנית. חג שמח

יוסי מורגנשטרן

אביטל היקרה, כל הכבוד על היקף מכירות מוצלח של המהדורה הראשונה של ספרך. נודע לי כי המהדורה הראשונה אזלה מהחנויות והבנתי שאתם יוצאים להדפסת מהדורה שניה. הצלחה זו אינה מקרית והיא פרי עמל של עבודה, פנימית וחיצונית, לאורך תקופה. נאמר כבר שלחוש גאווה על הישג זה טבעי. להיקשר לתחושה זו כבר בעיה 🙂 במקרה שלך אנחנו לא מודאגים… מבחינת הסנגה, ומעבר להשתתפות בתחושות השמחה והגאווה על ההצלחה שלך, יש חשיפה לבית הספר שלנו ולזן הקוריאני, וכל זאת באריזה אסתטית יוצאת דופן. חיבוק גדול.

יובל

שלום לשפית הכי יצירתית שהכרתי, אתמול אפיתי לראשונה את עוגת התבלינים שלך, זו עם הבננות. אני חייבת לומר לך, שזו חגיגה של ממש. מחר הילדים מגיעים אבל לא בטוח שישאר להם משהו…השילוב בין השכבה העליונה שהתקשתה והרכות המפתיעה בפנים היא סימפוניה של טקסטורות והטעם של שמן הקוקוס, מתערבב בפה עם קליפת הלימון והבננות והעידון של מיץ התפוחים- נפלא. בנוסף, בתי הפסיקה לאכול סוכר, ולחשוב שהצלחתי לאפות עוגה כל כך טעימה בלי אף טיפת סוכר, זה ממש מדהים. אני כבר מחכה לתגובות של כולם ליד שולחן השבת, כמובן ממה שישאר להם..יישר כוח, יצירתיות משתלמת.

שי זכאי, מרכז לצילום ואמנות אקולוגית

הספר שלך ישנה תפיסת עולם לגבי הטעימות של מזון בריא… יופי!

דליה אשרוב

הייתי ביום עיון בשישי, בתיאטרון גבעתיים. קניתי את הספר המקסים שלך… הספקתי רק לרפרף ואני בטוחה שאהנה ממנו מאוד. העיצוב והעריכה מדהימים. פשוט ספר אומנות! לצערי כבר נתתי אותו מתנה בשישי בערב. איפה אוכל להשיג עוד ספרים? בחנויות? באתר? תודה וכל הכבוד על היוזמה, החריצות, המקצועיות והיצירתיות…

יולי טישלר

בתקופה שבה מתמעט הצורך בספרים המודפסים, זה עדיין ספר נחשק על המדף (או שולחן הקפה) שלי. הוא מהווה תזכורת יומיומית עד כמה אוכל טבעוני ובריא יכול להיות טעים כל כך, והספר יפהפה ויצירתי כמו התוכן שלו. אכן, רוח הזן שורה עליו!

גילה קפלן

אביטל מדהימה, איזה ספר מצויין כתבת, כל הכבוד, כבר התחלנו לבשל ולהמליץ תודה רבה מכולנו

משפחת כדיתא טופו

נהנתי מכל רגע של דיפדוף בספר, עשוי כל כך יפה, מלא ומושקע. ממש תענוג. יישר כוח.

דינה צ'יטרין

אביטל היקרה והמיוחדת, רכשתי את הספר ביום ההשקה. ספר מדהים ביופיו, הצבעים, הצילומים, הקליגרפיה, ההערות  המיוחדות וכל זאת עוד לפני שנכנסים לתוכן.. לגבי התוכן זה ספר שיתרום לי הרבה ואני הולכת להתנסות בדברים חדשים כמו גבינת קשיו.. כל הכבוד!

אתי קריצ'בסקי

בוקר טוב! קיבלתי הספר החדש שלך מתנה מעדי ליום ההולדת. הוא ערוך כל כך יפה! המתכונים פשוטים וטובים כל כך, כתוב כל כך ברור, גם הצילומים מרהיבים!

עליזה שי

אביטל היקרה, אתמול רויטל השאילה לי את הספר הנהדר שלך, עד שתקנה ממך אחר עבורי. אני ממש מרגישה שזה הספר שמדבר אלי יותר מכל אחד אחר כי הוא עם הטעמים שאני הכי אוהבת. המון תודה על ספר איכותי ויפיפה זה. כבר עברתי עליו פעם ראשונה ועוד נכונו לנו הרבה שעות יחד!

אירית לרנר

אביטל היקרה, לצערי לא יכולתי להגיע לאירוע ההשקה של הוצאת ספרך החדש והמרהיב (אמרו לי שהפסדתי). אולם חברתי היקרה דאגה לצייד אותי בספרך. רציתי  לומר שהספר מרהיב ביופיו וערוך מקסים (על התובנות והטיפים) . מלבד זאת שאני מכינה לעיתים אוכל על פי מתכונים מהבלוג המקסים (עכשיו הגישה והשיטוט יותר נוחים), אורז עם אצות ושיקיים למיניהם, עכשיו יהיה לי מקור נוסף. יקירה תמשיכי לפרוץ גבולות כפי שינקת מבית מלא השראה ולהצליח! חיבוק חם!

מיכל ענתבי

אביטל יקרה, רציתי להודות לך על הספר המקסים והכל כך מיוחד שלך – מאד לטעמי בכל הרבדים! מאחלת לך הצלחה איתו ומאמינה שאנחנו ניפגש מתישהו בעתיד הקרוב? שיהיה לך אחלה יום

גלית-אמא של איתמר

אני מאוהבת בספר!!! כבר הספקתי להשוויץ בו לחברים ולנסות כמה מתכונים 🙂 פשוט כיף.

מאי סבג

בס”ד, קניתי לי את ספרך ליום הולדתי ה40 ואני מתענגת על יופיו, תכולתו, והרוח הנפלאה שבו. תודה רבה. יום טוב!

רוממיה

״אביטל מקסימה, זכות גדולה נפלה לידנו להכירך, לשהות במחיצתך בעת העבודה במטבח ומחוצה לו ובעיקר לטעום ממטעמייך הנפלאים. מודים לך מכל הלב על תרומתך לאווירה הקולינרית ולהוספת צבעים וריחות מרעננים לתפריט הסדנאות שלנו. חיכינו בסקרנות להפתעות שספקת בשפע בכל ארוחה. היית בסבלנות אין סופית לשגיונותיהם של 90 איש ואישה ותגובתייך שפעו חמלה ושמחה. ובנוסף לכל אלה למדנו ממך עבודת התמסרות מה היא, חדוות מאמץ ובישול מוזיקלי. תודות גדולות להלפרים החביבים שאיתך שהוסיפו טעמים אישיים משלהם והתערבבו איתנו, כאילו הכרות רבת שנים בינינו (ואולי אכן כך?!). תודה! תודה! תודה!תודההההההה!!!! לשירותך לעינייני יוגה ורוח וכל מה שאפשרי, באהבה רבה״

צביקה מרגונינסקי

אני בדרך כלל מאוד ביקורתית ותמיד מוצאת מה הייתי עושה אחרת. הפעם תפסתי את עצמי שאין לי מה לבקר. מאוד נהנתי. מאוד מוזר עבורי, לא היה לי צורך לדבר, רציתי להיות בשקט, זה לא אופייני לי בכלל. לא רציתי לאכול בכלל. נהנתי מהשיקים ומיצים.  האם היית ממליץ לחברים להצטרף לסדנה הבאה שלנו? כן, סיפרתי והימלצתי לכל החברים. מה את/ה לוקח/ת אתך הלאה מהסדנה? לשלב שיקים בתזונה יום יומית – בימקום ארוחת ערב. להוסיף יותר עלים ירוקים, להגיד “כן” לעצמי

גופמן ילנה

אביטל יקרה ומדהימה! תודה מעומקי לב על השער הענק שפתחת עבורי בסדנא במואה!!! כולי התרגשות מהידע שנתת ומחום ליבך ! שלך בתודה ענקית

דרורית

המנחים מדהימים עם ביטחון יודעים מה שעושים כך שידעתי שאני בידים טובות שיכולה לסמוך עליכם. זהר-ההנחיה היתה כל כך בטוחה כל כך מעמיקה שנתן לי המון ידע. ובטחון תמר- מורה ליוגה מדהימה שילבה  את התרגלים שבשבילי זה פעם ראשונה ביוגה שממש הרגשתי את הגוף. אמורי-ילדה מקסימה שנתנה חיוך על השפתיים אביטל – אוכל מדהים עם פשטות שכל אחד יכול להכין, וכן ביום ראשון כבר רצתי לקניות והכנתי שייקים ומרקים שממש טעימים נהנתי מאד כל הכבוד לסדר לאירגון  הכל כל -כך היה מתוקתק ומאורגן שאני באתי להתנתק ובאמת התנתקתי. תודה רבה רבה על חוויה מדהימה ולמידה שאפשר להינות מדברים בריאים בלבד.

דרורה מישון

אביטל מקסימה, זכות גדולה נפלה לידנו להכירך, לשהות במחיצתך בעת העבודה במטבח ומחוצה לו ובעיקר לטעום ממטעמייך הנפלאים. מודים לך מכל הלב על תרומתך לאווירה הקולינרית ולהוספת צבעים וריחות מרעננים לתפריט הסדנאות שלנו.

So so stunning! You are putting Kenya on the vegan map ♥️ thank you for sharing
תודה מקרב לב לדליה ואבינועם שאיפשרו לחלום האפרקאי להתגשם עבורי

AFRICAN SPRING UNIQUE CULINARY EXPERIENCE FOODS & STORY

Thank you so much for inviting me to the wonderful lunch experience. So many different flavours and brilliant ideas. Avital is an amazing woman.
תודה מקרב לב לדליה ואבינועם שאיפשרו לחלום האפרקאי להתגשם עבורי

AFRICAN SPRING UNIQUE CULINARY EXPERIENCE FOODS & STORY
Today was very inspiring and beautiful! I loved it, so did Alice , who put a lovely post on Zinstsgram
תודה מקרב לב לדליה ואבינועם שאיפשרו לחלום האפרקאי להתגשם עבורי
AFRICAN SPRING UNIQUE CULINARY EXPERIENCE FOODS & STORY
דליוש היה מדהים וטעים כל כך בשלישי!
המון תודה על ההזמנה ועל הארוח הכיפי מקווה שתחזירי את אביטל אלינו במהרה ….
מי יודע אולי יום אחד עוד נפתח מסעדה מרוקאית טבעונית בניירובי🙏🏼
AFRICAN SPRING UNIQUE CULINARY EXPERIENCE FOODS & STORY
Thank you so much for inviting Ashley and me to such a wonderful lunch today. It was exceptional and avital so interesting. it was also great to meet so many new interesting friends. I am going through avital’s book now. Delicious! Thank you again
sue x
Thanks Dahlia for your hospitality & introductio! Was really fun & interesting! So lovely to see you again! Will send some pics soon!
Xx Lieselot
Hi chef avita how was your journey we all msu it was a good time together lerning about the different types of food it a shot time but i thanks again for the book which you give to me i will never forget you hope you will enjoy as well send many greatings to your family lvu all
Nicholas

צרו איתנו קשר