הספר2021-01-26T07:37:26+00:00

הספר "חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן"

85

הספר "חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן" הוא הזדמנות להציץ את תוך עולם התזונה הבריאה, להתחבר אל המימד הנפשי-הרוחני שיש בה, להתנסות במתכונים טעימים וקלים להכנה ואולי גם להתעורר לשינוי.

הספר נולד בעקבות מסעות קולינארים מרתקים שערכתי בכל העולם והוא מכיל את כל הידע שאספתי במשך שנים, אודות מזון עונתי עשיר, טבעי ובריא, על טהרת חומרי הגלם המדויקים, האיכותיים והמוקפדים.

הבסיס לרעיון חמש העונות לקוח מאסכולת חמשת האלמנטים של הפילוסופיה הסינית, אשר משמש כבסיס לחקר עבודתי בקליניקה ויישומה המעשי במטבח ובחיים. כמי שמאמינה שההעמדה והאסתטיקה הם חלק בלתי נפרד מחווית האוכל שלנו שמתי דגש רב על העיצוב האומנותי של הספר, ושילבתי בתוכו צילומים מרהיבים הנותנים השראה וחשק להפשיל שרוולים ולהיכנס למטבח. כמו כן הספר מטובל בתובנות ובטיפים, בסיפורי חיים ובאנקדוטות מחוייכות, המשרים אווירה ביתית נעימה והופכים את הבישול עימו לחוויה מיוחדת.

הספר תורגם לאנגלית כעת והוא מופץ גם בחו"ל. אני מזמינה אתכם להתלוות אלי למסע של חיי ובטוחה שתהנו מהספר ותשמחו גם לתת אותו כמתנה.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:

מידע נוסף

עב / EN

English, עברית, English. איסוף עצמי, עברית. איסוף עצמי

קוראים מגיבים על הספר

שתפו והמליצו ברשתות החברתיות!

    צרו איתנו קשר


    אירועים קרובים

    1. רייטריט יוגה – בשחרות – דצמבר

      דצמבר 23 -5:30 am - דצמבר 25 -2:00 pm
    2. רייטריט יוגה – בשחרות – 6-8 לינואר

      ינואר 6, 2022 -5:30 am - ינואר 8, 2022 -2:00 pm

    Recent Posts

    פרטי התקשרות

    עמנואל עמירן (פוגצ'וב) 6 גני צהלה, תל אביב

    Phone: 054-4317255

    עבור למעלה