>הספר
הספר2019-10-04T17:44:37+00:00

הספר “חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן”

85.00

הספר “חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן” הוא הזדמנות להציץ את תוך עולם התזונה הבריאה, להתחבר אל המימד הנפשי-הרוחני שיש בה, להתנסות במתכונים טעימים וקלים להכנה ואולי גם להתעורר לשינוי.

הספר נולד בעקבות מסעות קולינארים מרתקים שערכתי בכל העולם והוא מכיל את כל הידע שאספתי במשך שנים, אודות מזון עונתי עשיר, טבעי ובריא, על טהרת חומרי הגלם המדויקים, האיכותיים והמוקפדים.

הבסיס לרעיון חמש העונות לקוח מאסכולת חמשת האלמנטים של הפילוסופיה הסינית, אשר משמש כבסיס לחקר עבודתי בקליניקה ויישומה המעשי במטבח ובחיים. כמי שמאמינה שההעמדה והאסתטיקה הם חלק בלתי נפרד מחווית האוכל שלנו שמתי דגש רב על העיצוב האומנותי של הספר, ושילבתי בתוכו צילומים מרהיבים הנותנים השראה וחשק להפשיל שרוולים ולהיכנס למטבח. כמו כן הספר מטובל בתובנות ובטיפים, בסיפורי חיים ובאנקדוטות מחוייכות, המשרים אווירה ביתית נעימה והופכים את הבישול עימו לחוויה מיוחדת.

הספר תורגם לאנגלית כעת והוא מופץ גם בחו”ל. אני מזמינה אתכם להתלוות אלי למסע של חיי ובטוחה שתהנו מהספר ותשמחו גם לתת אותו כמתנה.

מק"ט: אין מידע קטגוריה:

מידע נוסף

עב / EN

עברית, אנגלית

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “הספר “חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן””

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קוראים מגיבים על הספר

צרו איתנו קשר


אירועים קרובים

  1. VEGAN V TLV – הרמוניה בצלחת

    נובמבר 14 | 7:30 pm - 10:30 pm
  2. Lady Vegan Chef Winter Dinner Ori & Avital

    דצמבר 5 | 7:30 pm - 10:00 pm

פוסטים אחרונים

פרטי התקשרות

עמנואל עמירן (פוגצ'וב) 6 גני צהלה, תל אביב

Phone: 054-4317255