כתבות וקטעי עיתונות

הספר “חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן”

תזונה – זן – אביטל ופעילויות

  • לא חייבים ריטלין – חלק א’ nomind

  • בשר זה בטח לא בריא beok

  • אלצהיימר ותזונה beok

  • בישול עונתי: מאכלי חורף לילדים ynet

  • אביטל מפריכה מיתוסים doctors

  • תנו כבוד לכבד nana

  • ארבעת המינים מלאים בערכים ynet

  • המטבח האנרגטי focus

  • בראנץ’ טבעוני, אורי שביט ואביטל סבג TimeOut

  • פסטיבל האוכל מטה יהודה mako

כתבות עם מתכונים

  • לאכול כמו נזיר בודהיסטי חיים אחרים

  • בישול עונתי: עם בוא הסתיו i feel

  • בישול עונתי: טאפאסים לסתיו nrg

  • בישול עונתי: חורף beok

  • בישול עונתי: חורף יפני ערוץ האוכל

  • בישול עונתי: קיץ ערוץ הבריאות

  • אוכל נא, הטרנד הבא ynet

  • זן ואמנות הבישול nrg

  • סלט תאילנדי nrg

  • ירקות מוקפצים עם אטריות שעועית nrg

  • סלט קיץ nrg

  • זוקיני, פטריות ובוטנים nrg

  • מיץ ירוק לחיזוק nrg

  • אטריות סובה ואספרגוס לבן nrg

  • סלט נבטוטי עדשים, גזר וג’ינג’ר nrg

  • סלט טבולה, זיתים , נבטי חמניה וצנובר nrg

  • קישואים ממולאים בקינואה,פטריות שמפיניון  וגבינת צאן nrg

  • פרחי קשואים ממולאים nrg

  • המבורגר צמחוני עם עדשים ואגוזים nrg

  • תזונה להפרעות קשב – ילדים חיים טוב

  • אפונה צרפתית, היזיקי וטופו nrg

  • המידות הטובות של צמחי התבלין nrg

  • תזונה להריון חיים טוב

  • מתכונים של אביטל בשף הלבן

  • ​פסח לייט ynet

  • smoothie –  mantra

  • זהר צמח ווילסון ואני מארחים את ג’ושוע רוזנטל, מייסד ״התזונה האינטגרטיבית״ חיים אחרים

  • עיכול טוב חיים אחרים

  • מתכוני קרקרים במגזין במנטה אוקטובר 2020

כתבות מתוך העיתונות

צרו איתנו קשר