כתבות וקטעי עיתונות
הספר "חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן"
אמא נוגה בלוג
מיטלס מאנדיי מיטלס מאנדיי
דפי תמר בלוג
גמלאי בנק דיסקונט מאמר
כתבה מפרגנת של טלי מחלב מתנה לחג
מלחמת הירקות כלכליסט
כת הסייטן טיים אאוט תל אביב
קולינריה בלוג
החיים הטובים בלוג
קדירה אישית ירקות שורש וטופו
מתוך הספר מיטלס מאנדייאמא ירוקה סלונה
קשת אוהבת בלוג
תזונה – זן – אביטל ופעילויות
אבודות בסצ'ואן ifeel
ראיון איתי ברדיו מהות החיים
סדנת בוטיק בודי-פלואו סלונה
זן במטבח nomind
להתעורר לשינוי nomind
כתבות עם מתכונים
לאכול כמו נזיר בודהיסטי חיים אחרים
בישול עונתי: עם בוא הסתיו i feel
בישול עונתי: טאפאסים לסתיו nrg
בישול עונתי: חורף beok
בישול עונתי: חורף יפני ערוץ האוכל
בישול עונתי: קיץ ערוץ הבריאות
אוכל נא, הטרנד הבא ynet
זן ואמנות הבישול nrg
סלט תאילנדי nrg
ירקות מוקפצים עם אטריות שעועית nrg
סלט קיץ nrg
זוקיני, פטריות ובוטנים nrg
מיץ ירוק לחיזוק nrg
אטריות סובה ואספרגוס לבן nrg
סלט נבטוטי עדשים, גזר וג'ינג'ר nrg
סלט טבולה, זיתים , נבטי חמניה וצנובר nrg
קישואים ממולאים בקינואה,פטריות שמפיניון וגבינת צאן nrg
פרחי קשואים ממולאים nrg
המבורגר צמחוני עם עדשים ואגוזים nrg
תזונה להפרעות קשב – ילדים חיים טוב
אפונה צרפתית, היזיקי וטופו nrg
המידות הטובות של צמחי התבלין nrg
תזונה להריון חיים טוב
מתכונים של אביטל בשף הלבן
פסח לייט ynet
smoothie – mantra
זהר צמח ווילסון ואני מארחים את ג'ושוע רוזנטל, מייסד ״התזונה האינטגרטיבית״ חיים אחרים
עיכול טוב חיים אחרים
מתכוני קרקרים במגזין במנטה אוקטובר 2020
איפה תוכלו למצוא אותי?