המקום בו טעם ובריאות נפגשים
דרך עונות השנה והחיבור לאימא אדמה ולחקלאות האורגנית, סדנאות הבישול והלמידה מקבלות נוכחות ומקום. הסדנאות מתקיימות במתחם לשינוי בגני צהלה תל אביב, אבל בהחלט גם נודדות ברחבי ישראל ובעולם. את הידע שזכיתי בו אני מעבירה באהבה לכל המעוניין, היצירתיות שלי במטבח מתבטאת באפשרות ליצור בכל עונה ועונה את המתכונים המתאימים לעונת השנה ולמקום בו אנו שוהים. אני זורמת בין מרחבי הידע האינסופי אודות תזונה חובקת עולם, מכבדת כל אסכולה ומביאה הלכה למעשה את הבשורה בצורה אחידה, ולא פאנטית, המאפשרת לכל אחד לצמוח מהמקום שבו הוא נמצא במסע הזה של החיים ליישום של לאורח חיים בריא יותר.