יעוץ קולינרי למסעדות ובתי מלון
קו המחשבה שלי מגיע מהתפיסה הסינית אשר רואה את החיבור בין האדם לטבע ולעונות השנה, לצבעים שבמזונות ולחמשת הטעמים.
יחד אנו בונים ארוחה מאוזנת ומזינה, המשלבת חלבון מלא מהטבע, ללא שימוש במזון מן החי – זה קו המחשבה המוביל אותי בבניית הקונספט למסעדות, בתי מלון, ולכל מקום בו יש צורך לעשות שינוי בתפריט המוצע.
התהליך:
1. דיאגנוזה – הבנה מעמיקה לצרכים ואופי המקום.
2. בניית תפריט מותאם.
3. פיילוט טעימות – למנות חדשות המשלבות בתוכן המון יצרתיות ,גיוון, צבעוניות, טעמים נקיים ,פשוטים ולא מסובכים.
4. הדרכת צוות המטבח – בדגש על טכניקות הכנה ובחירת חומרי גלם.