event כבר עבר.
מפגש בישול ולמידה – עונת האביב
מרץ 22 -10:00 - 14:00
מפגשי אביב – אלמנט העץ
עונת האביב, אלמנט העץ, טעם חמוץ, ניקוי, להתחיל את המסע יחד בניקוי, נלמד מספר טכניקות של ניקוי, כל אחת-אחד, יתנסה במהלך השבוע בטכניקה שבחר. נדבר על השפעת הניקוי בהקשר לכעסים ומצב רוח משתנה.
נכין יחד: נפתח במשקה מיץ צלול לימוני אביבי, ניקוי אורז – נעבור על השלבים, נכין מרק ראמן קוראני, ממרח זוקיני מקורמל, תבשיל טמפה בקדירת דונאבה עם כרוב ניצנים, נקנח בשוקולד מרפא