טוען אירועים
בעקבות הצלחת השיעור על ראמן חובק עולם,
פתחתי תאריך נוסף , 6 ליוני 2025, יום שישי 11.00-15.00
למטפלים ולמטופלים, חשיבות התזונה בתהליך הריפוי ותחזוקת הגוף, ראשונה בחשיבותה, לפני כל מתן טיפול זה או אחר.
בשיעורי בישול ולמידה אני פותחת שוב את המוטיבציה להפשיל שרוולים
ולזקק את חומרי הגלם בהם אנו משתמשים בארוחות.
השיעורים הם לכל רמה, מלמדים, מפנקים ובעיקר יוצרים שיח ושיתופיות וכמובן טעימים לחייך.ראמן – רא-אטריות ביפנית.
הינו מרק לא קבוע שמשתנה עם העונות, יש כאן סיפור או רעיון, שכל אחד מוזמן לפתח את הראמן שלו בווריאציה שמתאימה לו.
אספר במפגש על האנתרופולוגיה של הראמן, המקור, המסורת וההיסטוריה.
אשתף אתכם בכל הסודות להכנת לחם כוסמת מוצלח וטעים , לאחר חקירה ממושכת של עשרות מתכונים שהגיעו אלי.
מחכה לכם בגג בשוק היווני.
המתכונים שנלמד:
משקה אביבי צלול
ממרח סקורדליה
מרק ראמן
הכנת לחם כוסמת
שוקולד מרפא

שתפו והמליצו ברשתות החברתיות!