שלום לשפית הכי יצירתית שהכרתי, אתמול אפיתי לראשונה את עוגת התבלינים שלך, זו עם הבננות. אני חייבת לומר לך, שזו חגיגה של ממש. מחר הילדים מגיעים אבל לא בטוח שישאר להם משהו…השילוב בין השכבה העליונה שהתקשתה והרכות המפתיעה בפנים היא סימפוניה של טקסטורות והטעם של שמן הקוקוס, מתערבב בפה עם קליפת הלימון והבננות והעידון של מיץ התפוחים- נפלא. בנוסף, בתי הפסיקה לאכול סוכר, ולחשוב שהצלחתי לאפות עוגה כל כך טעימה בלי אף טיפת סוכר, זה ממש מדהים. אני כבר מחכה לתגובות של כולם ליד שולחן השבת, כמובן ממה שישאר להם..יישר כוח, יצירתיות משתלמת.