המצרכים הדרושים לכמות של 6 סועדים:
2 חבילות פטרוזיליה
2 חבילות אורוגולה
רבע כוס בזיליקום
כוס אצות היזיקי
כף ג'ינג'ר טחון
רבע כוס חמוציות
2 לימונים
כפית מלח גס
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה: משרים את אצות ההיזיקי במים פושרים למשך רבע שעה, שוטפים ומסננים. קוצצים את כל צמחי התבלין, מניחים בקערה יחד עם החמוציות, מערבבים את המוצרים של הרוטב בשייקר:מיץ הלימון, מלח , פלפל, שמן זית, ג'ינג'ר ויוצקים מעל הסלט לפני ההגשה.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"