דרושים (4 סועדים):
חב’ אטריות שעועית
חב’ טופו
2  פראסות
חצי חב’ כוסברה
פלפל אדום
2 זוקיני
חצי חבילה אצות היזיקי
חצי חבילה נבטי חמניה
חבילת פטריות
2 פרחי ברוקולי
רבע כוס שומשום
3 כפות רוטב סויה לימה
כף קארי
כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אטלנטי

אופן ההכנה:
יוצקים מים לתוך שקית אטריות השעועית למשך רבע שעה
חותכים מעל הניילון לרוחב האטריות בכדי שלא יהיו ארוכות מדי,
חותכים את הטופו לקוביות ומקפיצים יחד עם כף שמן זית וקארי , ומלח עד שהטופו מזהיב –  מניחים בצלחת .
חותכים לגפרורים את הזוקיני  והגזר
קוצצים את הפראסה לעיגולים דקים  ומקפיצים עם כף שמן זית במחבט או בווק , מוסיפים את הירקות לפי הסדר כל שתי דקות  – ירק נוסף: כרובית, פלפל, ברוקולי, גזר,זוקיני, פטריות,אטריות.
מערבבים ומוסיפים רוטב סויה
שוטפים את הכוסברה, מיבשים וקוצצים גס.
מוסיפים את  נבטי חמנייה, גרעיני חמנייה והכוסברה מערבבים ומגישים.