מאוסף המתכונים המסורתיים שלימדה אותי השפית הקוראנית Ko Bongo Jo

דרושים ( 10 סועדים):
חצי קילו טופו
1/4 אגס קוראני או 2 אגסים רגילים
1/2 גזר
1 צנון לבן ארוך
10 פלפל טינקרבל ירוק או 3 פלפלים ירוקים רגילים
2 כפות אבקת צ’ילי קוריאנית או צ’ילי גרוס
1 כף סוכר (לא חובה)
כף מחוקה של מלח
כוס שמן קנולה
3 כפות רוטב סויה ביתי קוראני או רוטב סויה אורגני

אופן ההכנה:
חותכים את הטופו למרובעים בעובי ס”מ, 3X3, מניחים במחבת שחומם מראש עם שמן קנולה ומטגנים עד שמזהיב משני הצדדים, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגררים את האגס, צנון, גזר – מערבבים  יחד עם אבקת צ’ילי, מלח, סוכר ומים.
מניחים את הטופו והפלפלים במחבת גדולה ויוצקים אליו את הירקות עם הצ’ילי.
מאדים למשך רבע שעה עד שהרוטב מצטמצם.