דרושים (4 סועדים):
חב' אטריות שעועית
חב' טופו
2  פראסות
חצי חב' כוסברה
פלפל אדום
2 זוקיני
חצי חבילה אצות היזיקי
חצי חבילה נבטי חמניה
חבילת פטריות
2 פרחי ברוקולי
רבע כוס שומשום
3 כפות רוטב סויה לימה
כף קארי
כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אטלנטי

אופן ההכנה:
יוצקים מים לתוך שקית אטריות השעועית למשך רבע שעה
חותכים מעל הניילון לרוחב האטריות בכדי שלא יהיו ארוכות מדי,
חותכים את הטופו לקוביות ומקפיצים יחד עם כף שמן זית וקארי , ומלח עד שהטופו מזהיב –  מניחים בצלחת .
חותכים לגפרורים את הזוקיני  והגזר
קוצצים את הפראסה לעיגולים דקים  ומקפיצים עם כף שמן זית במחבט או בווק , מוסיפים את הירקות לפי הסדר כל שתי דקות  – ירק נוסף: כרובית, פלפל, ברוקולי, גזר,זוקיני, פטריות,אטריות.
מערבבים ומוסיפים רוטב סויה
שוטפים את הכוסברה, מיבשים וקוצצים גס.
מוסיפים את  נבטי חמנייה, גרעיני חמנייה והכוסברה מערבבים ומגישים.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"