דרושים:
חבילת אספרגוס
רבע כוס שמן זית
100 גרם שקדים קלופים
חבילת טופו אורגני
2 כפות רוטב סויה של לימה אורגני
אצת נורי
לימון
3 כפות טחינה גולמית משומשום מלא אורגני
כפית מלח גס אפור
כוס נבטי צנונית
סיר מתאים לסיר אידוי במבוק
ליטר מים

אופן ההכנה:
מאדים בסיר אידוי במבוק את האספרגוס לאחר ניקוי ושטיפתו למשך לא יותר מ 3 דקות
קולים במחבת את השקדים עם מעט שמן זית ומלח
קוצצים את הטופו לקוביות ומשרים ברוטב הסויה למשך 10 דקות

הגשה:
לאחר שהאספרגוס מוכן מניחים בקערת הגשה
חותכים את אצת הנורי לרצועות ועוטפים את האספרגוס סביב באמצע
יוצקים מעל את קוביות הטופו, לימון הסחוט והשקדים ורק לבסוף מוסיפים את הטחינה ונבטי הצנונית

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"