דרושים לכמות של ארבעה סועדים:
חצי פאפיה רצוי בשלה למחצה
כוס עדשים מונבטים
תפוח עץ
חצי בצל סגול
6 עלי בזיליקום
זוקיני
6 קאשיו

המצרכים לרוטב:
2 לימון
כף רוטב סויה אורגני
כפית שמן צ'ילי
כף שמן זית אורגני ממליצה על נאות סמדר

אופן ההכנה:
שוטפים ומנקים את המוצרים, מסירים את קליפת הפפאיה בלבד.
חותכים לגפרורים את כל המוצרים, או מגוררים במגררת.
את הבצל חותכים לעיגולים
את הבזיליקום ניתן להשאיר כמות שהוא אוו לקצוץ

הכנת הרוטב:
סוחטים את הלימונים ומערבבים יחד את יתר  המצרכים ויוצקים מעל הסלט בהגשה.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"