דרושים (12 סועדים):
5 גזרים
10 פטריות שיטאקה
30 פטריות שמפניון
3 זוקיני
3 קולורבי
כוס פרחי כרובית
קילו  אטריות זכוכית
3-5 כפות רוטב סויה
2-4 כפות שמן שומשום
כפית אבקת צ'ילי
כפית פלפל שחור
2 כפות שומשום

אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם מים, מכניסים את האטריות ומבשלים למשך 7 דקות, מצננים במסננת את האטריות
מסירים את קליפת הגזר והקולורבי וחותכים לגפרורים
חותכים את הפטריות  לרצועות עבות
מפרקים את הכרובית  לפרחים קטנים
מאדים  כל ירק לחוד במחבת עם כף שמן זית ל – 3 דקות
מניחים בקערות נפרדות ומתבלים עם מלח פלפל ושמן שומשום
בצלחת הגשה מניחים את האטריות ומערבבים יחד עם כל הירקות , מתבלים עם רוטב סויה וצ'ילי ומגישים

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"