מאוסף המתכונים המסורתיים שלימדה אותי השפית הקוראנית Ko Bongo Jo

דרושים ( 10 סועדים):
חצי קילו טופו
1/4 אגס קוראני או 2 אגסים רגילים
1/2 גזר
1 צנון לבן ארוך
10 פלפל טינקרבל ירוק או 3 פלפלים ירוקים רגילים
2 כפות אבקת צ'ילי קוריאנית או צ'ילי גרוס
1 כף סוכר (לא חובה)
כף מחוקה של מלח
כוס שמן קנולה
3 כפות רוטב סויה ביתי קוראני או רוטב סויה אורגני

אופן ההכנה:
חותכים את הטופו למרובעים בעובי ס"מ, 3X3, מניחים במחבת שחומם מראש עם שמן קנולה ומטגנים עד שמזהיב משני הצדדים, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגררים את האגס, צנון, גזר – מערבבים  יחד עם אבקת צ'ילי, מלח, סוכר ומים.
מניחים את הטופו והפלפלים במחבת גדולה ויוצקים אליו את הירקות עם הצ'ילי.
מאדים למשך רבע שעה עד שהרוטב מצטמצם.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"