לקוח מתוך הספר של אביטל סבג שיצא לאור בשנת 2013.
צילום: מיכל לנרט | סגנון: אינגירד קוטנר, סטודיו ביטויים/אדי גולדפיין

החופש הגדול עומד להסתיים ואתו סוגיית הפסקת עשר:

מה מכינים לילדים ???
קבלו כריך מפתיע ושונה!
הכינו עם הילדים… חשוב שהם ייקחו חלק במטבח.
אפשר להכין את כל המצרכים מראש בערב, ובבוקר רק שבץ-נא 🙂

אפשר להמיר את הטופו בחביתה טובה מביצה אורגנית או בגבינה אורגנית
או להכין כריך עם ירקות בלבד.

המצרכים הדרושים:
שתי פרוסות לחם מקמח שיפון או כוסמין
כף ממרח עגבניות מיובשות ואגוזים
כף טחינה גולמית משומשום מונבט
כף חומוס ללא חומרים משמרים
2 עלי רוקט או חסה
חופן נבטי ברוקולי, או עגבנייה טרייה
שניצל טופו

הוראות הכנה לממרח עגבניות מיובשות ואגוזים
המצרכים הדרושים לכמות של 100 גרם:
1 כוס עגבניות מיובשות
כוס אגוזי מלך או קאשיו
חתיכת ג'ינג'ר
חצי לימון סחוט
כוס מים

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המוצרים למעבד מזון עד לקבלת המרקם הרצוי.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"