הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים
המפגש השני ברדיו החברתי בונים את העתיד – תזונה מקדמת בריאות
מנחה יהלי אדמתי עם השפית, חוקרת תזונה אביטל סבג.
סלט פטרוזיליה שובב עם אצות היזיקי
המצרכים הדרושים לכמות של 6 סועדים: 2 חבילות פטרוזיליה 2 חבילות אורוגולה רבע כוס בזיליקום [...]
אטריות סובה כסלט קר לשבועות
המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים: חבילת אטריות סובה(כוסמת) 250 גרם כוס אורוגולה כוס כוסברה [...]
אביטל סבג וזהר צמח וילסון מתוך כנס אוכלים בריא
ערוץ הבריאות: כתבה עם זהר צמח וילסון ואביטל סבג, כנס אוכלים בריא 2. [...]
שבועות – עוגת גבינת קשיו
מצרפת לכם את המתכון שהכנתי בסרטו הווידאו. עוגת קשיו גבינה (אביטל סבג שפית למזון בריא) [...]
סדנא טבעונית של אביטל סבג
סדנה טבעונית של אביטל סבג
סלט אביב עם פירות יער ואצות היזיקי
דרושים (4 סועדים) לסלט: חבילת אצות היזיקי חצי קילו נבטי חמנייה בצל סגול כוס פירות יער של העונה לרוטב: [...]
איך מכינים ממרח קשיו
מתכון להכנת ממרח קשיו
כריות סלק ממולאות בממרח שקדים ונבטים
ועוד מתכון של ג'נה... דרושים (4 סועדים): 2 סלק גדול צרור פטרוזיליה לימון חצי כפית פלפל שחור כף שמן זית [...]
זוקיני פטוצ'יני
מנה שהכנו במטבח עם ג'נה נורווד בביקורה האחרון בארץ, מעדן raw מפוצץ באנרגיה, ללא בישול, ללא גלוטן. דרושים (6 [...]