ועוד מתכון של ג'נה…


דרושים (4 סועדים):

2 סלק גדול
צרור פטרוזיליה
לימון
חצי כפית פלפל שחור
כף שמן זית
כף חמאת שומשום
כוס שקדים
רבע גינג'ר
פלפל חלפניו
כף חומץ אומבושי
2 שיני שום
חצי כוס מים

אופן ההכנה:
קולפים את קליפת הסלק
פורסים את הסלק לפרוסות דקות ומשרים במים כשעה.
שוטפים וקוצצים את הפטרוזיליה
מכניסים למג'מיקס את השקדים, פלפל  חלפניו,רוטב אומבושי, שום, חמאת שומשום,חצי כוס מים, ג'ינג'ר, מיץ מחצי לימון סחוט- טוחנים  כשלוש דקות עד שנוצר קרם סמיך ולא חלק
 
הגשה:
מניחים פרוסת סלק בצלחת, מוסיפים כפית גדושה  מקרם השקדים, מפזרים כפית פטרוזיליה
מכסים עם פרוסה נוספת של סלק . מערבבים יחד כפית שמן זית יחד עם כפית לימון ויוצקים מעל לכרית סלק.

מאמרים נוספים

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"