הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים
בונים את העתיד – תזונה מקדמת בריאות (עם אביטל סבג) | יהלי אדמתי
שיחה על נושא התזונה, לאן מועדות פנינו וכיצד תזונה מקדמת בריאות? שיחה מעשירה עם האורחת אביטל [...]
מתכון לקוסקוס טבעוני – Vegan Couscous
BAT SHEVA GREEN HOSTED ME IN MY KITCHEN WE TALKED ABOUT AUTUMN SEASON AND MY VEGAN HEALTHEY [...]
עוגת תפוחים ללא אפיה
הנה העוגה המושלמת לראש השנה ובכלל....... עוגת התפוחים שלי ללא אפיה המצרכים הדרושים: 2 כוסות אגוזי מלך 7 תמר [...]
טמפה מוקפץ
מתכון טמפה מוקפץ: טמפה מוקפץ עם דלעת אספרגוס ותרד בכל מתכון מוקפץ או מבושל רצוי להוסיף ירק חי או [...]
מפגש עם אביטל סבג תזונה פריביטית ניקוי חברתי
טמפה מוקפץ עם עדשים מונבטים ואספרגוס המצרכים הדרושים לכמות של ארבעה סועדים: חבילת טמפה 100 גראם [...]
כרוב ניצנים
עונת כרוב ניצנים בשיאה הם קטנים וחמודים פלא של אמא אדמה, ניצני כרוב ממש... הדרך הפשוטה להנות מהם היא להכניסם לקדירה (אני השתמשתי בקדירה היפנית דונאבה) להוסיף כוס מים, פלחי לימון כפית מלח גס אטלנטי, כפית כורכום, צרור קטן של כוסברה, 3 שיני שום, חצי פלפל צ׳ילי טרי. לבשל במשך רבע שעה להכין אורז בסמטי מלא, להניח [...]
שייק שקד
קבלו את השייק שקד המדהים הזה שכיכב בסדנת ניאה בשחרות. להכנת 2 ליטר משקה: 3 בננות קפואות תפוח ירוק [...]
סלט טבולה
המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים: כוס בורגול גס או קינואה 2 כוסות אורוגולה 4 ענפי סלרי 2 כוסות [...]
זום בסלון של רונית שפירא – מרק רמאן
מתכון מרק ראמן מן הצומח - YOKOHMA המצרכים הדרושים לכמות של 2 ליטר ציר מרק: 1 שורש פטרוזיליה 1 [...]
טנזיה פירות יבשים על מצע אורז אדום וזעפרן
המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים: בצל 3 שיני שום 2 כוסות שקד לבן' אגוזי מלך, פקאן, צנובר, גרעיני [...]
זום טו בישבט תעצומות
זום טו בשבט תעצומות הכנת טנזיה פירות יבשים וזרעונים הכנת אורז אדום
כתבה על נבחרת מרקי חורף מגזין מנטה גיליון דצמבר
גליון מנטה דצמבר מארח אותי עם נבחרת מרקי חורף עם משמעות רפואית מבריאה. [...]
מרק מיסו קוריאני (Kongnamulg)
מבין המזונות המיוצרים מקטניית הסויה, נחשב המיסו לבריא מכולם, כיוון שהוא מיוצר בתהליך של התססה [...]
ראיון השראה פרקטית עם אביטל סבג – על תזונה מודעת ובריאה
אורלי בר קימה, עיתונאית, מאמנת הוליסטית, מרצה ומנחת סדנאות העצמה, שינוי וצמיחה בחיים, מארחת מנטורים, מורים, מנהיגים מובילי שינוי [...]
כתבה על מתכוני קרקרים שלי במנטה אוקטובר 2020
הם דקים, קלילים פריכים ומתפצחים. 5 מתכונים לקרקרים עמוסי כל טוב + 4 ממרחי בריאות משגעים (אנחנו כבר התמכרנו [...]
רדיו חברתי הראשון אורלי נייגר מראיינת את אביטל -עונת הסתיו זמן קורונה
תוכנית על עונת הסתיו, בימי הקורונה , כיצד מחזקים את מערכת החיסון על ידי תזונה נכונה מדוייקת לעונת הסתיו, [...]
zoom talk סדנת בישול קשב וריכוז בשיתוף גיא בן צבי ואביטל סבג
סדנת בישול לייב עם המתכונים: משקה בלו מון, חביתת עדשים, טורטיה קמח מלא ללא חומרים משמרים
מנות קיץ עם השפית אביטל סבג
לייב בזום בנושא תזונת קיץ בשיוף עמותת תעצומות למחלימים מסרטן
קשב וריכוז- תזונה מהמטבח ומהמעבדה עם אביטל וגיא
סודות מהמעבדה - איך משפיעים אבות מזון שונים על קשב וריכוז? וסודת מן המטבח עם מתכונים שווים ומותאמים. גיא בן [...]
שיח מרתק בנושא תזונה מרפאת, לאנשים המתרפאים ממחלות
מעיין סבג מראיינת את אביטל סבג, גורו לתזונה בריאה, שפית וסופרת רב המכר "5 עונות במטבח - ברוח הזן" מעיין [...]
סלט מטבוחה ביתי
גם אצלי בבית הדודות לא מגלות את כל הסודות במטבח, לכן הפשלתי שרוולים ובמשך 17 שנה אני יוצרת במטבח [...]
פירמידה אביבית עם ארטישוק
ל-4 מנות לסלט: 2 ארטישוקים 2 עלי מנגולד 6 עלי תרד 2 גבעולי בצל ירוק 2 גבעולי סלרי 1 [...]
סלט שובב וירוק אביבי
המצרכים הדרושים ל 4 מנות: חסה שלמה אמריקאית חבילת גרגיר כוס עדשים מונבטים 50 גרם טופו איכותי גזר 2 [...]
ממרח חומוס פול
צילום: מיכל לנרט גם אתם יכולים להיות שפים בתחום החומוס פול, ממרח חומוס הוא דבר קל ביותר להכנה, יש לשים [...]
עוגת תבלינים
צילום: מיכל לנרט. מתוך הספר החדש שלי שיצא לאור "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן". הוצאת גפן תבלינים מחממים מתאימים לעונת החורף. במיוחד [...]
איפה תוכלו למצוא אותי?