בית>בלוג
בלוג2020-12-09T16:17:02+00:00

הבלוג של אביטל סבג – המקום בו טעם ובריאות נפגשים

כרוב ניצנים

עונת כרוב ניצנים בשיאה הם קטנים וחמודים פלא של אמא אדמה, ניצני כרוב ממש... הדרך הפשוטה להנות מהם היא להכניסם לקדירה (אני השתמשתי בקדירה היפנית דונאבה) להוסיף כוס מים, פלחי לימון כפית מלח גס אטלנטי, כפית כורכום, צרור קטן של כוסברה, 3 שיני שום, חצי פלפל צ׳ילי טרי. לבשל במשך רבע שעה להכין אורז בסמטי מלא, להניח [...]

Load More Posts

קטגוריות

תגיות

הספר "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"

    צרו איתנו קשר


    אירועים קרובים

    1. WhatsApp Image 2021-03-21 at 07.36.40

      ניקוי (צום) מיצים – נאות סמדר – יוני

      יוני 10 @ 3:00 pm - יוני 12 @ 5:00 pm

    Recent Posts

    פרטי התקשרות

    עמנואל עמירן (פוגצ'וב) 6 גני צהלה, תל אביב

    Phone: 054-4317255

    עבור למעלה